Home celebs ‘Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn verloofd’

‘Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn verloofd’

De actrice en zanger zijn nog maar twee maanden aan het daten.

Nick Jonas (25) en Priyanka Chopra (36) zijn nog maar twee maanden aan het daten, maar het koppel zou volgens bronnen nu al verloofd zijn.

Nick en Priyanka werden sinds mei meermaals samen op date gezien. Ze gingen naar optredens, sportwedstrijden of genoten van een gezellig etentje. Nick maakte hun relatie eind juni Instagramofficial door een verliefde emoji te plaatsen bij een foto van zijn vlam in zijn Instagramstories. Het zijn beide echte familiemensen en ze zouden ook al elkaars ouders hebben ontmoet.

Ondanks het leeftijdsverschil van tien jaar hebben de twee de tijd van hun leven samen, en daarom besloot Nick er geen gras over te laten groeien. Volgens bepaalde Amerikaanse bronnen zou de jongste Jonas Brother de ‘Quantico’-actrice ten huwelijk hebben gevraagd.

Perfecte verlovingsring

Volgens People ging Nick vorige week op haar 36ste verjaardag in Londen op één knie zitten en stelde hij de grote vraag. Een bron vertelde het magazine dat hij daarvoor in New York speciaal de juwelierszaak Tiffany’s een tijdje liet sluiten om de perfecte verlovingsring te kiezen.

Noch Nick, noch Priyanka of hun woordvoerders bevestigden dit nieuws. Maar volgens de anonieme bron is Nick in de wolken en heeft zijn familie hem nog nooit zo gelukkig gezien. De geruchten over de verloving werden nog eens aangewakkerd omdat Priyanka uit een filmproject van Ali Abbas Zafar stapt. De reden daarvoor is volgens de regisseur heel speciaal en hij verwees met de pientere zinspeling ‘the Nick of time’ naar een mogelijke verloving tussen de twee.

Het is nog even wachten tot het koppel hun verloving officieel bekendmaakt. Wij zijn vooral benieuwd naar die ongetwijfeld joekel van een verlovingsring!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.