Home celebs Calvin Harris is duidelijk niet opgezet met Taylor Swifts nieuwe romance

Calvin Harris is duidelijk niet opgezet met Taylor Swifts nieuwe romance

Dat laat hij - zoals dat gaat in Hollywood - via Twitter merken

Reporters
Britse krant The Sun publiceerde vandaag enkele niet mis te interpreteren foto's van Taylor Swift en acteur Tom Hiddleston. De twee werden innig kussend gespot en zijn dus duidelijk aan het daten. Het nieuws bereikte ook dj Calvin Harris, tot enkele weken geleden nog het vriendje van Tay. Die uitte z'n onvrede door Swift te ontvolgen op Twitter en z'n schattige tweet over hun breuk te verwijderen. 

De voorpaginafoto zegt alles: Taylor Swift has moved on. De popster heeft na haar recente breuk met Calvin Harris troost gevonden in de armen van de 35-jarige Brit Tom Hiddleston, die trouwens dé topkandidaat is om de volgende James Bond te worden. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dat de foto's pijnlijk om te zien zijn voor Harris, is logisch. De twee besloten pas eind vorige maand een punt te zetten achter hun relatie van vijftien maanden. Swift had dus slechts enkele weken nodig om haar vorige vlam te vergeten. De Britse krant insinueert zelfs dat Tay haar Calvin verliet voor de knappe Brit. Zoveel durven we niet zeggen, maar een video van het Met Gala – dat begin mei plaatsvond – toont wel hoe Swift en de acteur al flink aan het flirten waren terwijl zij officieel nog een koppel vormde met de dj. 

 

TAYLOR SWIFT & TOM HIDDLESTON GETTING DOWN #MET #DANCE #FUNFUN #PRINCE #NYC #tomhiddleston

A video posted by Carlos Souza (@carlossouza1311) on

Oplettende internauten hebben nu opgemerkt dat de dj subtiele online steken aan het geven is aan de Swiftie. Zo ontvolgde hij het Twitteraccount van haar en van haar broer niet alleen, hij blokkeerde ook enkele van haar fans.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het duidelijkste signaal gaf hij door een tweet te verwijderen die hij schreef nadat het nieuws over hun breuk bekend werd. Het feit dat hij in die tweet benadrukte hoeveel liefde en respect er na hun breuk overbleef, blijkt nu nogal ironisch. Want hoe je het ook draait of keert (en hoe graag we Tay ook zien), een paar weken na een breuk al openlijk kussen met een nieuwe vlam is niet erg respectvol, toch?

tweet Calvin Harris

Meer lezen over Taylor Swift?