Home celebs MUST SEE: BV’s gaan uit de kleren in gloednieuwe komedie ‘Ladies Night’

MUST SEE: BV’s gaan uit de kleren in gloednieuwe komedie ‘Ladies Night’

Wil jij Niko uit 'Familie' eens zien strippen?

© Uitgezonderd.

‘De heetste komedie’ noemt Uitgezonderd. zijn nieuwste productie ‘Ladies Night’. In de komedie zullen enkele BV’s poedelnaakt op de planken staan.

De komedie ‘Ladies Night’ van Anthony McCarten en Stephen Sinclair ligt aan de basis van de succesvolle filmklassieker ‘The Full Monty’. Uitgezonderd.-producenten James Cooke en Bob Jennes gaan deze keer in zee met Manou Kersting als regisseur van de naar hun zeggen ‘heetste komedie van het jaar’.

De topcast bestaat uit Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Sergej Lopouchanski en Marc Lauwrys. Wil jij ‘Familie’-gezicht Niko eens met wat minder kleren om het lijf aan het werk zien? Dan is dit jouw kans!

Het verhaal

Na de sluiting van een belangrijke fabriek in een klein provinciestadje is een massale werkloosheid het schrijnende gevolg. Enkele werkmakkers blijven niet bij de pakken zitten en besluiten hun lot in eigen handen te nemen. Om geld in te zamelen gaan ze strippen, helemaal naakt, wat tot hilarische situaties leidt. Een avond vol glimmende torso’s en rondslingerend textiel is het gevolg… De beelden hieronder spreken vast iets meer tot de verbeelding.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Ladies Night’ zal vanaf vrijdag 26 oktober 2018 tot het einde van het jaar in het Antwerpse Theater Elckerlyc te zien zijn.

Lees ook: