Home celebs Boysband Westlife maakt comeback

Boysband Westlife maakt comeback

De babyfaces maakten plaats voor karakterkoppen!

Belga Image

Alles uit de jaren 90 komt terug. En dan hebben we het niet enkel over chokers, plateauzolen en scrunchies. Ook de razend populaire boysband Westlife maakt nu een comeback.

‘Flying Without Wings’, ‘Uptown Girl’, ‘My Love’ en ‘If I Let You Go’ zijn maar enkele van de hits waarmee de jongens van Westlife wereldberoemd werden. De boysband bestond oorspronkelijk uit vijf leden: Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily, Shane Filan en Brian McFadden. Die laatste stapte in 2004 uit de groep om zich op zijn solocarrière te focussen. In 2012 besloot de band er volledig de stekker uit te trekken.

Babyfaces

Nu, exact 20 jaar na het ontstaan van de band, plannen ze hun comeback. De vier mannen maakten dat goede nieuws bekend met een tof filmpje op Twitter. We zien vier lege krukjes staan, waarop ze een voor een plaats nemen. Ze lijken blij elkaar terug te zien en nog enthousiaster om weer muziek te maken. Ze brengen een nieuw album uit en gaan opnieuw op tournee. Wij kunnen alleen maar hopen dat ze ook ons Belgenlandje zullen bezoeken!

Nicky, Kian, Mark en Shane zien er ondertussen natuurlijk een tikkeltje ouder uit, maar we moeten eerlijk toegeven dat we fan zijn van deze meer volwassen versie. De babyfaces maakten plaats voor karakterkoppen. Vooral Kian – degene die als eerste in beeld verschijnt – zouden we niet uit ons bed schoppen. We duimen dat hun muziek dezelfde toer op gaat.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.