https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ZIEN: Justin Timberlake zingt verrassend duet met Shawn Mendes

ZIEN: Justin Timberlake zingt verrassend duet met Shawn Mendes

Bereid je voor om weggeblazen te worden!

Instagram @shawnmendes

Wat gebeurt er wanneer een tieneridool en een vrouwenidool samen muziek maken? Magie! Justin Timberlake zong afgelopen weekend op een festival een duet met Shawn Mendes en de video staat sindsdien bij ons op repeat.

De toeschouwers van het iHeartRadio Music Festival in Las Vegas kregen waar voor hun geld toen niet enkel Justin Timberlake, maar ook Shawn Mendes op het toneel verscheen. Ze stonden allebei in volle glorie én met hun gitaar op het podium om Justins hit ‘What Goes Around…Comes Around’ te zingen. Een streling voor het oog én voor het oor, want het duet klonk geweldig!

Hoge noten

Hun stemmen blenden perfect samen, en je kon perfect van hun gezicht aflezen dat de twee mannen het enorm naar hun zin hadden. Justin Timberlake liet vroeger als knapste lid van boysband *NSYNC de harten van vele tienermeisjes harder slaan met zijn blonde krulletjes. Met zijn 37 lentes is zijn publiek ook iets ouder geworden, maar Shawn die pas 20 werd neemt zijn rol als tieneridool maar al te graag over.

Hij had geen enkel probleem met de extreem hoge noten in de song, tot groot plezier van het publiek én Justin himself die Shawn voortdurend een goedkeurende glimlach toewierp. Smelt maal duizendmiljoen! De zanger postte een filmpje op zijn Instagrampagina met een fragment van hun duet en die video staat bij ons al de hele dag op repeat.

View this post on Instagram

Last night @iheartfestival

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook Shawn was in de wolken met hun co-optreden. Hij plaatste een foto van hen tweetjes op zijn Instagram met daaronder de lovende woorden: ‘Dankje Justin om zo een zalige kerel te zijn.’ Een nieuwe bromance is ontstaan. Wij hopen stiekem dat ze samen een single uitbrengen, of nog beter: een volledig album!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: