Home celebs ZIEN: Shawn Mendes in hilarische nieuwe Carpool Karaoke

ZIEN: Shawn Mendes in hilarische nieuwe Carpool Karaoke

Ze hebben het over het ondergoed van Justin Bieber, alleen wonen, Harry Potter, ijshockey en verkeersagressie.

YouTube

Presentator James Corden pikt de grootste sterren op met zijn auto voor Carpool Karaoke. Dit keer was het de beurt aan Shawn Mendes. Ze zongen niet enkel zijn grootste hits, maar ze hadden het ook over belangrijke zaken zoals Harry Potter en het ondergoed van Justin Bieber.

Carpool Karaoke is al jaren het meest populaire onderdeel van James Cordens show ‘The Late Late Show’ op de Amerikaanse zender CBS. Hij carpoolt telkens met een grote ster naar zijn werk, en ondertussen zingen ze vrolijk mee met de radio. We komen ook iedere keer heel wat te weten over de bekende passagiers van James, want de man houdt geen blad voor zijn mond en hij stelt werkelijk de meest gekke vragen.

Dit keer stapte Shawn Mendes bij James in de auto. De Canadese zanger is amper 19 jaar, maar nu al razend populair over de hele wereld dankzij hits zoals ‘Stitches’, ‘Mercy’, ‘Treat You Better’ en ‘There’s Nothing Holding You Back’. De jongeman bewijst niet alleen dat ie een ferm stukje kan zingen, we komen ook te weten dat hij een gi-gan-tische Harry Potter-fan is. Tja, wie niet?

@shawnmendes is here all week!

A post shared by The Late Late Show (@latelateshow) on

‘Mijn mama doet nog steeds mijn was en plas’

Hij geeft zichzelf op een schaal waar 0 ‘Harry Potter haten’ en 10 ‘geobsedeerd zijn door de boeken’ een 9,5. ‘Ik hou er ontzettend veel van’, vertelt Shawn. ‘Ik heb zelfs een boek thuis waar ik alle toverspreuken in opschreef.’ Hij ontmoette ooit Emma Watson die Hermelien speelt in de films. ‘Ik was bloednerveus‘, vertelt Shawn. ‘Het zweet brak me uit, maar ik denk dat ik toch cool ben gebleven.’

Shawn verliet onlangs het ouderlijk huis en ging op zijn eentje wonen in Toronto. ‘Die eerste dagen vond ik het verschrikkelijk om zelf te moeten koken en kuisen’, zegt Shawn. ‘Maar nu begin ik het echt leuk te vinden.’ James gelooft echter niet dat Shawn zijn eigen huis poetst, waarna de zanger beschaamd moet toegeven dat hij gelijk heeft. ‘Mijn mama doet nog steeds mijn was en plas.’

‘Ik zou 500 dollar geven voor de onderbroek van Justin Bieber’

Van huishoudelijke karweitjes schakelt James vlotjes over naar het feit dat Justin Bieber elke dag een nieuwe onderbroek draagt en zijn gedragen exemplaar gewoon in de vuilnisbak smijt. ‘Volgens mij verkoopt ie ze online’, vertelt James. ‘Ik zou ze kopen’, antwoordt Shawn verrassend. ‘Ik zou er zelfs 500 dollar voor over hebben.’ Okeee dan.

Shawn vertelt verder dat hij totaal geen verkeersagressie in zich heeft. Hij gebruikt zelfs nooit zijn toeter. Het is dan ook hilarisch als hij op vraag van James iets grofs moet schreeuwen naar een voorbijrijdende auto. Hij is wel sportief, zo speelde hij vroeger op school ijshockey. Iets wat James met zijn eigen ogen wil zien, al kan de presentator niet zo goed – en dat is nog verbloemd verwoord – zijn evenwicht houden op schaatsen. De twee spelen een partijtje op de ijsbaan waarbij Shawn vijf penalty’s moet nemen met James als goalie. Hilarisch!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.