Home celebs Beyoncé geeft al haar vegan fans gratis concerttickets voor de komende 30...

Beyoncé geeft al haar vegan fans gratis concerttickets voor de komende 30 jaar

Helaas voor ons moet je een inwoner van de Verenigde Staten zijn om kans te maken.

Beyoncé
Photonews

Zowel Beyoncé als Jay-Z zijn altijd open geweest over hun veganistische levensstijl. Om het veganisme te promoten, heeft Queen B alvast een manier gevonden om haar fans te motiveren. Wie dierlijke producten vanaf nu links laat liggen, krijgt namelijk gratis concerttickets voor de komende 30 jaar.

Enkele dagen geleden heeft Beyoncé een bericht gepost op haar Instagrampagina over het Greenprint Project. Dit is een programma dat fans van de zangeres de kans geeft om veganistisch te gaan leven in ruil voor een kans op gratis concerttickets voor zowel optredens van Queen B als van haar hubby Jay-Z.

Het initiatief moedigt mensen aan om bepaalde veranderingen te maken wat betreft hun eetpatroon. Zo schaart de zangeres zich achter ‘meatless Mondays’ en zweert ze bij een plantaardig ontbijt.

Helaas moet je een inwoner van de Verenigde Staten zijn om deel te nemen, maar wie weet kan je enkele tips vinden die passen bij jou huidige levensstijl. Zo hoef je vlees of andere dierlijke producten niet volledig afzweren om een verschil te maken. Al door een keer minder vlees te eten per week, draag je al je steentje bij aan het milieu.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.