Home celebs Beyoncé brengt samen met Megan Thee Stallion een remix uit voor het...

Beyoncé brengt samen met Megan Thee Stallion een remix uit voor het goede doel

Een zin uit het nummer is alvast héél herkenbaar.

beyoncé
© Getty

Het is al een tijdje geleden dat we nog eens iets van Beyoncé gehoord hebben, maar de zangeres verlost ons nu uit ons lijden. Ze is namelijk sinds gisteren te horen in een remix van het nummer ‘Savage’ van Megan Thee Stallion. En bij ons staat de song alvast een hele dag on repeat!

‘Savage’ van Megan Thee Stallion is sowieso al een echte hit, maar nu ook Queen B te horen is op de track zijn we een nog grotere fan van het nummer geworden. Beyoncé zingt én rapt een stukje en wat ze zegt, is alvast heel herkenbaar. Zo kan je op een gegeven moment het zinnetje ‘Als je niet springt om je jeansbroek aan te krijgen, dan voel je mijn pijn niet’ horen. True that, B!

Nu zit er meer achter het nummer dan alleen maar een steengoede liedjestekst. Zowel Beyoncé als Megan zijn afkomstig uit Houston, een stad in het Amerikaanse Texas. Zo vermelden de zangeressen niet alleen hun hometown in ‘Savage’, maar maakten ze bekend dat ze de opbrengst zullen doneren aan Bread of Life Houston. Deze laatste is een organisatie die mensen uit hun thuisstad helpt die het moeilijk hebben door de gevolgen van het coronavirus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.