Home celebs Bel eens naar de enige echte Karen Damen

Bel eens naar de enige echte Karen Damen

'Wie heb ik aan de lijn, hallo, hallo?'

Isopix

0472/63 51 70. Dat nummer moet je bellen, en wie weet krijg je Karen Damen in hoogsteigen persoon aan de lijn. Ze zette het nummer online zodat mensen haar eerlijk kunnen vertellen wat ze van haar album ‘Een Ander Spoor’ vinden.

Maandag postte Karen een telefoonnummer op haar Facebookpagina. Ze wilde na alle kritiek op haar programma en de tegenvallende kijkcijfers wel eens weten wat mensen nu écht denken over haar album. Heel wat mensen durfden niet te bellen uit schrik dat het een of andere grap was. Degenen die wel het lef hadden om de cijfers in te toetsen, kregen wel degelijk het ex-K3’tje aan de lijn!

Kippenvel

Sommige mensen schrokken zo hard toen ze de stem van Karen hoorden, dat ze onmiddellijk de telefoon neerlegden. Anderen vonden het dan weer ontzettend fijn om even een babbeltje te slaan met de zangeres. De reacties waren in het algemeen heel positief, tot grote blijdschap van Karen. ‘Je album is de max’, ‘Ik kreeg er kippenvel van’ en ‘Ik hoop dat ik voor mijn verjaardag naar je concert mag’ waren maar enkele van de enthousiaste commentaren.

Genieten

Een bepaalde beller viel compleet uit de lucht toen ze vroeg wat hij van haar album vond, maar ook daar kon Karen goed mee lachen. De leeftijd van haar gesprekspartners varieerde van 15 jaar tot 73 jaar. Wat opviel, was dat iedereen een andere voorkeur had qua lievelingsnummer. De zangeres genoot er duidelijk met volle teugen van.

Boost

De hele actie was een serieuze boost voor Karens zelfvertrouwen, dus ze is van plan om zoiets nog een keertje te doen. In tussentijd blijft het telefoonnummer – dat natuurlijk niet haar echte nummer is – gewoon beschikbaar en kan iedereen een boodschap inspreken via voicemail of een berichtje sturen.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.