Home celebs Karen Damen vergeet (alweer) rekeningen te betalen

Karen Damen vergeet (alweer) rekeningen te betalen

En dat heeft deze keer gevolgen...

Photo News

Karen Damen gaf in ‘De Slimste Mens’ al toe dat ze haar rekeningen altijd veel te laat betaalt waardoor ze steeds aanmaningen en boetes krijgt. Dit keer verloor ze de Telenet-factuur uit het oog, waardoor haar internet werd afgesloten en manlief Anthony het voetbal kijken op zijn buik mocht schrijven.

Karens beste vriend James Cooke gaf haar in een aflevering van ‘De Slimste Mens’ al eens onder haar voeten omdat ze te lui en te slordig is om haar brieven te openen. Daardoor is ze steeds te laat met het betalen van haar rekeningen en moet ze uiteindelijk een grotere som betalen door de boetes die erbij komen. Die ‘bolwassing‘ haalde blijkbaar niks uit, want deze keer bleef de factuur van Telenet liggen.

Excuses

Iedereen gelijk voor de wet, en wie niet betaalt die krijgt geen internet en tv. Het scherm bij Karen thuis bleef dus zwart, tot grote ergernis van haar man Anthony die net van plan was om een avondje voetbal te kijken. Karen verontschuldigde zich via Twitter. ‘Geen Classico, sorry schat. Factuur te laat betaald en tv afgesloten.’ Volgens Karen betaalde ze nochtans twee dagen geleden de factuur al, maar het duurt natuurlijk een aantal dagen voor zo’n overschrijving Telenet bereikt.

Ruzie

Telenet was er wel als de kippen bij om het probleem op te lossen en reageerde op een ludieke manier op het bericht van Karen. ‘We zouden niet willen dat er een echtelijke ruzie ontstaat’, aldus Charlotte van de klantendienst van Telenet. ‘Geef ons je klantennummer en we kijken hoe we jou en Anthony hierbij kunnen helpen.’ Ondertussen hielden enkele fans Anthony op de hoogte over de tussenstand in de match.

Domiciliëring

Andere Twitter-gebruikers konden niet lachen met het voorval. ‘Het zou tof zijn als Telenet zich zou bezighouden met de minder bekende Vlaming die wél zijn facturen betaalt en al anderhalve maand op contact wacht’, schreef iemand. Een andere persoon reageerde. ‘Als je een bekende Vlaming bent, dan gaat alles opeens heel snel. Bij mij duurde het drie weken vooraleer het in orde kwam en het strafste was dat ik wél mijn factuur betaalde’ of ‘Domiciliëring. Geweldig gemakkelijk.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.