Home FASHION & BEAUTY Fashion Karen Damen duikt in zee met JBC voor damescollectie

Karen Damen duikt in zee met JBC voor damescollectie

Iets om naar uit te kijken...

Dat Karen Damen een creatieve duizendpoot is, weten we ondertussen allemaal. Maar daar doet de zangeres/presentatrice/ontwerpster nu nog een schepje bovenop, want samen met JBC creëert ze een damescollectie. Waar haalt ze toch al die tijd en inspiratie?

Vorig jaar mocht Karen Damen haar cv uitbreiden, want naast zingen, dansen, acteren en presenteren bracht het ex-K3’tje in samenwerking met Sapph haar eigen lingeriecollectie op de markt. En het lijkt erop dat Karen die ontwerpmicrobe goed te pakken heeft, want nu duikt ze in zee met modeketen JBC voor een damescollectie. ‘Met haar authenticiteit en gevoel voor humor inspireert Karen heel wat vrouwen’, vertelt Karen Hellemans van JBC.

Girlpower

JBC hield vorig jaar een klantenonderzoek, en daaruit blijkt dat Karen Damen dé vrouw is waar de meeste vrouwelijke shoppers naar opkijken. ‘Karens grote kracht schuilt in haar persoonlijkheid. Ze is echt en zeker niet té perfect’, gaat Karen Hellemans verder.

Maar JBC heeft nog meer lof over Karen. ‘Ze heeft lak aan de norm van perfectie. Ze durft ook voor de camera zichzelf te zijn, met alle imperfecties en twijfels. Net daarom straalt ze zo’n zelfzekerheid en schoonheid uit. Dat is wat schoonheid ook is voor JBC: je mooi voelen en dat uitstralen, inclusief je imperfecties.’

Je zal wel nog even moeten wachten voor je in de paskamers kan duiken met een echte Karen Damen, want de collectie wordt op 8 maart 2018 gelanceerd. En laat dat nu net Internationale Vrouwendag zijn…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.