Home celebs De Backstreet Boys brengen nieuwe single uit met top-dj

De Backstreet Boys brengen nieuwe single uit met top-dj

De tekst en bijhorende videoclip dragen een bijzonder mooie boodschap uit.

© getty

Onze tieneridolen, de Backstreet Boys, sloegen de handen in elkaar met een wereldbekende dj. Het resultaat is een catchy song met een bijzonder mooie betekenis.

We zien zes gezichten staan op de cover van de nieuwste single van de Backstreet Boys. Een foutje bij het fotoshoppen of komt er na al die jaren een nieuw lid bij de band? Dat is natuurlijk een beetje vergezocht. De man met het lange haar is niemand minder dan Steve Aoki, een top-dj die overal ter wereld het publiek uit zijn dak doet gaan met zijn beats. Je kent hem misschien van zijn bizarre gewoonte waarbij hij tijdens elk optreden een aantal taarten in het publiek smijt.

Uitdagingen overwinnen

Nick Carter, de blonde god uit de band, sprong twee jaar geleden tijdens een concert van Steve het podium op om een van hun grootste singles ooit ‘Everybody’ te zingen. Dit sloeg in als een bom bij de aanwezige menigte en de twee besloten om de handen in elkaar te slaan. Het resultaat is er nu en heet ‘Let It Be Me’. 

Het liedje van de wereldbekende dj en onze tieneridolen heeft bovendien een enorm mooie betekenis. ‘Dit is een speciaal nummer voor ieder van ons’, aldus de Backstreet Boys. ‘Het gaat over hoe we uitdagingen overwinnen om bij de persoon te zijn die we graag zien.’ In de bijhorende videoclip zien we getuigenissen van verschillende mensen hierover.

Zo vertelt een man over hoe zijn vrouw werd getroffen door een hersentumor. Twee vrouwen vertellen dan weer over de vooroordelen waar ze tegenaan lopen door hun seksualiteit. Op het einde van het filmpje zien we dat liefde gelukkig alles overwint.

We vermoeden dat we dit liedje de komende weken nog veel zullen horen op de radio. Bij ons staat het alleszins al op repeat.  ‘I been thinkin’ to myself, to myself. I want you all to myself, no one else. Even if it gives me hell, baby. I would take it all for ya.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.