Home celebs Astrid Coppens wint miljoenenproces tegen ex-man John Bryan

Astrid Coppens wint miljoenenproces tegen ex-man John Bryan

Maar dit zou misschien toch nog niet het einde van de lijdensweg zijn voor Astrid en Bram.

Astrid Coppens heeft het proces dat haar ex-man John Bryan tegen haar aanspande, gewonnen. Dat vernam Het Nieuwsblad uit goede bron. Astrid deelde een niet mis te verstane boodschap op Facebook die dat nieuws alleen maar lijkt te bevestigen.

Knock out

‘Justice is served’ schrijft Astrid Coppens bij een foto van zichzelf in boksoutfit. Coppens deelde namelijk net een mokerslag uit aan haar ex John Bryan door de rechtszaak te winnen die hij tegen haar aanspande. Astrids ex eiste bijna twee miljoen euro voor achtergehouden inkomsten tijdens hun huwelijk. Het proces sleepte meer dan twee jaar aan en heeft zowel emotioneel als financieel zwaar gewogen op Astrid en haar echtgenoot Bram.

‘Ik ga uit van het slechtste scenario en dat is dat ik alles kwijtraak. Maar dat maakt me niet meer uit, geld is niet meer belangrijk voor me. Ik heb mijn man en samen slaan we ons hier wel door’, zei ze onlangs. Maar het slechtste scenario is het niet geworden voor Astrid en Bram. Volgens vrienden is de Antwerpse dan ook in de wolken dat ze eindelijk verder kan met haar leven. ‘Ik geloof terug in gerechtigheid’, zei ze nog.

No matter what, keep fighting because the truth is something to fight for! Justice is served 💪🏻

Posted by Astrid on Wednesday, December 20, 2017

Of toch niet?

Al zou het verhaal toch nog een staartje kunnen krijgen. John Bryan zou aan Het Laatste Nieuws hebben laten weten dat hij in beroep gaat tegen de uitspraak. ‘Ik heb misschien de eerste zaak verloren, maar ben er wel van overtuigd dat ik dit uiteindelijk zal winnen’, klinkt het. En zo begint het er steeds meer op te lijken dat Bryan zijn ex het licht in de ogen niet gunt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.