Home celebs Zangeres Lindsay is bevallen van een dochtertje

Zangeres Lindsay is bevallen van een dochtertje

Het meisje kreeg de mooie naam Lisa-Marie.

Photo News

Schlagerzangeres Lindsay is gisterennamiddag voor het eerst mama geworden. Ze kreeg samen met haar vriend Kris Bloemen een flinke dochter Lisa-Marie.

Lindsay en haar vriend Kris hadden een grote kinderwens en het koppel probeerde al heel lang zwanger te worden. Het was een lijdensweg van verschillende jaren en ze gaven bijna de hoop op. De vreugde was dan ook enorm groot toen ze eerder dit jaar vaststelde dat ze via een ivf-behandeling eindelijk zwanger was.

Uitstekend

Het geslacht van de baby verklapte ze al op de babyborrel deze zomer. Lindsay was normaal uitgerekend voor begin januari, maar de kleine spruit kon niet meer langer wachten. Gisteren kwam het meisje in de namiddag ter wereld. Ze weegt 2,7 kilo en meet 47 centimeter. Ze kreeg de mooie naam Lisa-Marie. ‘Zowel de mama als het kindje stellen het uitstekend’, liet haar entourage weten aan Het Laatste Nieuws.

Welkom Lisa Marie🍼❤️

A post shared by Christoff (@christoffofficial) on

Trotse peter

Christoff, de broer van Lindsay, is de peter. Zijn zus en hij zijn twee handen op één muzikale buik, en hij is dan ook superblij met de komst van de baby. ‘Ik ben net trotse peter geworden van Lisa-Marie’, schreef de zanger op Instagram. ‘Alles gaat supergoed, wat een volmaakte kerst.’

Happy b day aan mijn liefste zus van de hele wereld!❤️🎂

A post shared by Christoff (@christoffofficial) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.