Home celebs Zangeres Anouk vraagt haar vriend zelf ten huwelijk: ‘We passen belachelijk goed...

Zangeres Anouk vraagt haar vriend zelf ten huwelijk: ‘We passen belachelijk goed bij elkaar’

De artieste had al zo'n twintig huwelijksaanzoeken van Dominique afgewezen.

anouk
© getty

Anouk (45) is sinds dit weekend verloofd met haar vriend Dominique (26). De zangeres ging zelf op één knie zitten om hem de grote vraag te stellen en hij zei natuurlijk volmondig ja.

Het is niet altijd de man die op één knie moet gaan zitten om de meest belangrijke vraag ooit te stellen. Dat dacht zangeres Anouk afgelopen weekend. Ze is bijna zes jaar samen met haar vriend Dominique en ze is klaar voor de volgende stap in hun relatie. Ze hadden elkaar al een hele tijd niet gezien door het coronavirus, maar zaterdag en zondag was het koppel terug herenigd. Om dit te vieren, en natuurlijk ook hun grote liefde, bereidde Anouk een huwelijksaanzoek voor.

Blinddoek en zenuwen

De zangeres legde gelukkig voor ons alles vast op film en deelde de video op haar Instagrampagina. De basketbalspeler zat op een stoel met een blinddoek aan. Het is duidelijk dat ie zenuwachtig is en dat hij geen idee heeft van wat er hem te wachten staat. Ze probeert hem alleszins gerust te stellen: ‘Je weet dat ik altijd met leuke dingen kom.’ Anouk toont ons eerst de mooie verlovingsring en dan is het zover. Hij mag zijn ogen openen en de artieste spreekt de welbekende woorden uit: ‘Wil je met me trouwen?’

Zijn eerste reactie is er eentje vol van verbazing, gevolgd door een gigantische glimlach en natuurlijk een volmondige ‘ja’. Blijkbaar had Dominique Anouk al een twintigtal keer zelf gevraagd, maar wees ze hem steeds af uit angst. Ze is nu duidelijk van mening veranderd en stelde dan maar zélf de grote vraag. Wat volgt zijn veel knuffels, kussen en lieve woorden. ‘Als er iemand is waarvan ik denk “we passen belachelijk goed bij elkaar”, dan ben jij het‘, besluit de BN’er.

Huwelijksfeest

Het zal wel nog even duren vooraleer we Anouk in een witte jurk op haar sociale media zullen zien verschijnen, want ze wil het huwelijksfeest houden als de hele coronacrisis gaan liggen is. ‘Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben’, zegt ze onder de aandoenlijke video.

View this post on Instagram

Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. (Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben ?) Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt ? Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes ❤️ en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Ps: Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time ? #coronafreewedding @conservatoriumhotel , bedankt voor de goede zorgen!

A post shared by anouk (@anouk) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.