Home celebs Ann Van Elsen is getrouwd

Ann Van Elsen is getrouwd

'Ik ben supergelukkig!'

Isopix

Ann Van Elsen gaf vanochtend haar jawoord aan Filip De Snoeck. Het koppel is vier jaar samen en ze hebben samen een dochtertje, Jackie-Lou.

Ex-Miss België en presentatrice Ann Van Elsen en haar vriend, zakenman Filip De Snoeck, zijn al vier jaar samen. Vorig jaar in mei bezegelden ze hun liefde met een dochtertje, Jackie-Lou. Filip vroeg Ann in 2015 ten huwelijk op reis in Italië. ‘Tussen het voor- en het hoofdgerecht legde hij plots de ring op tafel’, vertelde Ann toen op MNM. ‘Hij is niet op één knie gaan zitten, maar dat is niet erg, want ik zag al zo rood.’

Iets met love en air… 😍

A post shared by Ann Van Elsen (@annvanelsen) on

Tweede huwelijk

Ze wilden geen groot huwelijk. ‘Zo een traditionele bruiloft met toeters en bellen hoeft niet voor ons’, aldus Ann tegen Het Nieuwsblad. ‘Dat hebben we al gehad.’ Voor beiden was het immers hun tweede huwelijk. Ann was getrouwd met voetballer Gunter Van Handenhoven, met wie ze een dochtertje heeft, June. Filip heeft een zoon uit zijn vorige relatie, Lewis.

Gezinnetje

Ann en Filip vormden zo al een aantal jaar een nieuw samengesteld gezin, met succes. ‘We willen met ons vijven echt een gezinnetje vormen’, zei Ann tegen Het Nieuwsblad. ‘Trouwen maakt het plaatje compleet.’ Deze ochtend was het dan eindelijk zover en stapte het koppel in het huwelijksbootje in Gent. Ann droeg een oudroze jurk en Filip een donkerblauw kostuum. Hun getuigen waren het koppel dankzij wie ze nu samen zijn, namelijk Anns beste vriendin Elke en haar man Jean-Marie.

Cheers to the World's best (+) Daddy ❤️❤️❤️ @filipdesnoeck #mixedfamily

A post shared by Ann Van Elsen (@annvanelsen) on

Gelukkig

‘Deze dag was nog vrij’, lacht Ann in Het Nieuwsblad. ‘En ik hou sowieso van de kerstperiode. Ik ben supergelukkig!’ Na de korte plechtigheid ging het pasgetrouwde stelletje ontbijten met familie en goede vrienden. Daarna volgde nog een gezellig samenzijn met taart. We wensen het koppel alle geluk en liefde toe!

Volledig verrast ❤️❤️❤️ #vrijgezellen

A post shared by Ann Van Elsen (@annvanelsen) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.