Home celebs AHA: deze actrice speelt binnenkort de slechterik in ‘Wonder Woman 2’

AHA: deze actrice speelt binnenkort de slechterik in ‘Wonder Woman 2’

Wonder Woman
Instagram: wonderwomanfilm

Dat er een vervolg komt op ‘Wonder Woman’ wist we we al, maar meer details over de sequel waren voorlopig nog niet bekend. Afgelopen weekend hebben de makers wel een tipje van de sluier opgelicht, want we weten nu welke actrice de rol van slechterik op zich zal nemen. Spannend!

Er deden al een tijdje geruchten de ronde dat Kristen Wiig de slechterik zou spelen in de tweede ‘Wonder Woman’-film, en nu werden de roddels eindelijk bevestigd door Patty Jenkins, regisseur van de film. ‘Ja! Het is waar!’, liet ze afgelopen vrijdag weten op Twitter.

‘Wij zijn zo gelukkig dat we de immens getalenteerde Kristen Wiig mogen verwelkomen in onze “Wonder Woman”-familie. Ik kan niet wachten om met haar te werken en ben zo enthousiast over wat we allemaal van plan zijn’, aldus Patty.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kristen kan je kennen van de film ‘Bridesmaids’ (2011) en zal in ‘Wonder Woman 2’ de rol van Cheetah spelen, het alter ego van socialite Priscilla Rich. Dat personage heeft een gespleten persoonlijkheid en doorheen de film neemt ze verschillende van die persoonlijkheden aan. Wij zijn benieuwd!

via GIPHY

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.