Home celebs WAT GOED: Erica Meiland is opnieuw verliefd

WAT GOED: Erica Meiland is opnieuw verliefd

'We zijn ongeveer een half jaar samen.'

Erica Meiland nieuwe partner
© SBS

De Meilandjes blijven maar met goed nieuws strooien, want nadat Maxime exact een week geleden aankondigde dat kleine Claire binnenkort een broertje of zusje krijgt, heeft nu ook Erica (57) fijn nieuws. Ze is opnieuw verliefd.

In Nederland wordt momenteel het vijfde seizoen van ‘Chateau Meiland’ al uitgezonden. Uit een preview van de aflevering die er morgen op het kleine scherm te zien zal zijn, kunnen de kijkers afleiden dat Erica een relatie heeft. Dat nieuws werd nu ook door haar nieuwe partner bevestigd. ‘We zijn ongeveer een half jaar samen’, vertelt Sander Betten (60) aan RTL Boulevard. Hij werkt als privédetective en teasede de afgelopen maanden op Instagram al meermaals naar zijn nieuwe vriendin. Nu weten we dus ook wie zij is.

Officieel getrouwd

‘Verder kan ik er inhoudelijk weinig over zeggen, want het programma loopt nog’, laat hij nog weten. Morgen verschijnt in Nederland de nieuwe aflevering van ‘Chateau Meiland’ en daarin zal hij naar alle waarschijnlijkheid zijn debuut maken. Hij liet alvast weten dat hij ook in het programma te zien zal zijn.

Erica en Martien zijn momenteel nog officieel getrouwd, maar gaven beiden al meermaals aan dat ze elkaar een nieuwe liefde gunnen. Of Sander bij Erica zal inwonen is nog niet helemaal duidelijk. Wat wel al met zekerheid gezegd kan worden, is dat Maxime haar vleugels zal spreiden en binnenkort samen met haar vriend Leroy alleen gaat wonen aan de Nederlandse kust. Plaats zat voor een nieuwe huisgenoot, dus!

Lees ook: