Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zend nú jouw idee in en win een keukenrobot van KitchenAid! 🧡

OPROEP: onze wekelijkse bakrubriek Zon(dig)dag zoekt een nieuwe naam

Onze wekelijkse bakrubriek Zon(dig)dag is op zoek naar een nieuwe naam. Heb jij een idee? Zend het dan snel in en win dé droom voor wie graag bakt.

Het is zover! Ik hakte de knoop door. Zon(dig)dag is niet meer. Niet omdat mijn wekelijkse bakrubriek verdwijnt, allesbehalve, maar omdat het woord zondigen simpelweg niet past bij Flair. Ik verzon de rubrieksnaam ‘Zon(dig)dag’ meer dan 6 jaar geleden. Leuke woordspeling, dacht ik toen. Maar sinds een tijdje wringt de naam meer en meer. Zondigen, dat is een woord dat niet past in de self-lovewereld van Flair. En eigenlijk ook niet in die van jou.

Daarom ben ik op zoek naar jouw hulp! Weet jij een geniale naam voor mijn wekelijkse bakrubriek (op zaterdag of zondag, dat mag je kiezen)? Stuur ‘m dan hieronder in en wie weet win jij wel een keukenrobot van KitchenAid t.w.v. € 849. Van een topprijs gesproken! Deelnemen kan tot en met zondag 28 mei.

KitchenAid keukenrobot

PS Hou je niet in, je mag zoveel namen inzenden als je wilt. Werd de winnende naam meerdere keren ingezonden, dan wint wie ‘m het eerst inzond.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content