https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het Happy Skin Kafé is een primeur in België.

ZA-LIG: in dit nieuwe skincare café draait alles rond een gezonde huid

Na coworkingcafés, boekencafés en kattencafés bestaat er nu ook een café dat volledig gewijd is aan een healthy huid. Skincare, make-up en koffie, laat dat nu net onze drie favoriete dingen zijn. Je weet ons te vinden tijdens de volgende lunchpauze.


Drie verdiepingen vol beauty, kan je het je voorstellen? Op het gelijkvloers kan je gezond lunchen of koffiedrinken en ondertussen je ogen uitkijken. Want hoe cool is dat interieur? De muur achter de toonbank is bedrukt met écht mos. Op -1 moet je zijn voor alles wat met een gezonde huid te maken heeft. Je kan er een ontspannende gelaatsverzorging laten doen in de Skin Suite of een gedetailleerde foto van je huid laten maken (oeps, confronterend!) en je krijgt er advies van professionele experts.

De eerste verdieping is een beauty playground met verschillende booths waar je je helemaal kan uitleven met make-up. Minerale producten van Jane Iredale, een nail bar voor een snelle manicure, een brow bar én een selectie parfums om uit te proberen. The total package, dus. Als beauty addicts hier niet aan hun trekken komen, dan weten wij het ook niet meer.

Meer info: www.happyskinkafe.com

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content