Home Uit & thuis ZALIG: Q2 lanceert morgen nieuwe trailer voor Tomorrowland 2017

ZALIG: Q2 lanceert morgen nieuwe trailer voor Tomorrowland 2017

Gekiere/Photo News/Photo News
Whoop whoop! Binnenkort staan we alweer te shaken op de beats van Tomorrowland. Toegegeven, eind juli lijkt echt nog héél ver weg, maar gelukkig verlossen onze vrienden van Q2 ons al een beetje uit ons lijden. De zender zorgt morgen namelijk voor een wereldprimeur… 

Markeer woensdagavond 14 juni om 20u35 opvallend in je agenda, liefste fans van Tomorrowland. Televisiezender Q2 lost dan namelijk de allernieuwste trailer van Tomorrowland 2017. Daarin vang je eindelijk een glimp op van het thema 'Amicorum Spectaculum' (vertaald: 'spektakel van de vrienden'). Dat kan je toch niet missen?! 

De dertiende editie van Tomorrowland vindt plaats tijdens het weekend van 21, 22 en 23 juli, en het feest gaat gewoon verder op 28, 29 en 30 juli. Driewerf hoera! Wie helaas geen ticket kon bemachtigen, zoekt troost bij Sean Dhondt en An Lemmens. Het duo trekt tijdens het eerste festivalweekend naar De Schorre in Boom met het programma 'At the Festivals'. Ze zullen er enkele grote dj's interviewen, en dat kan jij allemaal live volgen bij Q2. 

De trailer van Tomorrowland 2017 zal vanaf donderdag 15 juni officieel online komen.

 

The most spectacular sounds of Amicorum Spectaculum… Discover the 2017 MainStage Lineup.

Een bericht gedeeld door Tomorrowland (@tomorrowland) op

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.