Home Uit & thuis WEEKENDTIP: pimp je kerstcadeaus met Atelier Veritas

WEEKENDTIP: pimp je kerstcadeaus met Atelier Veritas

De DIY-caravan van Atelier Veritas houdt vandaag voor het eerst halt in Hasselt.

Veritas
Nog exact vijf weken en dan is het kerst. Voor wie al volop met cadeautjesstress zit, heeft Veritas de ideale oplossing: dankzij de mobiele caravan van Atelier Veritas heb jij straks originele en persoonlijke cadeautjes voor je geliefden onder de kerstboom liggen voor geen geld. 
Goed nieuws voor zij die liever niét 78 winkels afgaan op zoek naar het perfecte kerstcadeau: Atelier Veritas komt gewoon naar jou toe! Dit weekend start de kersttournee van Atelier Veritas – het DIY-concept van Veritas – in Hasselt. De komende weekends houdt de mobiele Atelier Veritas On Wheels-caravan nog halt in Leuven, Luik, Antwerpen en Brussel. 

Veritas

Pimp je pakje

In de caravan biedt Atelier Veritas een aantal items aan die je zelf ter plaatse en in no time naar jouw smaak kan personaliseren tegen een zeer democratische prijs. Zo kan je bijvoorbeeld een haarband of sjaal customizen met accessoires zoals pompons, parels, patches, strikjes, … Geen idee hoe je eraan moet beginnen? De DIY-experts van Veritas staan je bij met raad en daad. 
 

Veritas

 
Verder kan je niet alleen je cadeautjes pimpen, maar ook de verpakking. Samen met de experts ter plaatse tover jij je cadeau om tot een prachtig pakje dat niet zou misstaan op Pinterest. Een origineel cadeau én een unieke verpakking? Win-win!
 

Wie, wat, hoe, waar, wanneer?

Vandaag parkeert de Atelier Veritas On Wheels-caravan voor de eerste keer van 12 tot 18 uur op het Molenpoortplein in Hasselt
 
De komende weekends vind je de caravan in:
  • Leuven op 25 november: late night shopping, van 16 tot 22 uur (de locatie zal nog worden aangekondigd op Instagram en Facebook)
  • Luik op 3 december : shoppingcenter Cora (Rocourt) van 12 tot 18 uur
  • Antwerpen op 10 december : Lombardenvest van 12 tot 18 uur
  • Brussel op 17 december : Muntplein van 12 tot 18 uur
Hou ook zeker de website van Atelier Veritas in de gaten voor up-to-date informatie.
 

Veritas

 
Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.