Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ein-de-lijk

YAY: Komono lanceert dit najaar een eerste collectie brilmonturen

Jippiejajee, ons favoriete zonnebrillen- en horlogemerk Komono brengt deze herfst ein-de-lijk ook een collectie prachtige brilmonturen op de markt onder de naam Komono Opticals.

Als je nog een nieuwe bril nodig hebt, of je hebt gewoon zin om af en toe eens van montuur te veranderen, dan hebben wij héél goed nieuws. Want vanaf vandaag kan je namelijk bij geselecteerde opticiens je allereerste Komono Opticals scoren. Een hippe lijn brilmonturen gemaakt van Italiaans premium acetaat, roestvrij staal of een mix van materialen.

 

'We kiezen ervoor Komono Opticals enkel bij opticiens aan te bieden', vertelt co-founder Raf Maes. 'Wanneer het gaat over de verzorging van de ogen, zou niemand moeten toegeven op kwaliteit en knowhow. De opticiens brengen hun expertise in, Komono zorgt voor moderne modellen en premium kwaliteit tegen een competitieve prijs.'

 

Ben je niet zo goed in beslissingen nemen? Helaas, de lijn bestaat uit maar liefst 60 modellen in 13 nieuwe designs. En toegegeven, wij willen ze het liefst allemaal.

 

Onze favorieten:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '