Home Uit & thuis VIDEO: de oude ‘Thuis’-intro in de versie van Equal Idiots geeft je...

VIDEO: de oude ‘Thuis’-intro in de versie van Equal Idiots geeft je het warmste gevoel

Linde Merckpoel en Rik Verheye werden er helemaal week van

Studio Brussel
Elke 'Thuis'-fan zal het beamen: de generieken van onze favoriete soap zijn meesterwerken. Slechts een woord – of zelfs een toon – heeft een kenner nodig om overrompeld te worden door de onweerstaanbare drang het hele lied tot de allerlaatste 'Thui-uis (tutum-tum-tum-tum)!' mee te kwelen. Maar Equal Idiots, winnaars van 'De Nieuwe Lichting' van Studio Brussel, slaagden erin een van de oudere generieken zo mogelijk nog genialer te maken.

Thibault en Pieter van Equal Idiots kwamen afgelopen nacht langs bij Linde Merckpoel in Boom, die daar samen met Eva De Roo en Bram Willems een hele week verzoekplaten draait voor de Warmste Week van Music for Life. De twee rockers lieten voor de gelegenheid de loeiende gitaar en het wilde drumspel achterwege om een ingetogen maar o zo mooie versie van de vierde generiek van 'Thuis' te spelen – ondertussen zijn er al acht, mocht u het interesseren.

Linde blijkt een echte fan en kweelt moeiteloos elk woord mee, Rik Verheye – die de sympathieke presentatrice even gezelschap kwam houden tijdens de koude nacht – moeten we toch betrappen op een gebrek aan 'Thuis'-kennis. Buiten af en toe op de juiste momenten 'Thuis!' roepen, brengt onze favoriete Callboy er niet veel van terecht. Beetje teleurgesteld in Rik, maar bon. Geniet even van dit warm momentje!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.