Home Uit & thuis ONTROEREND: stervende kat houdt de hand van zijn baasje vast tijdens laatste...

ONTROEREND: stervende kat houdt de hand van zijn baasje vast tijdens laatste autorit

Een hartverscheurend moment...

Een huisdier maakt vaak jaren deel uit van je leven en je raakt dan ook erg gehecht aan elkaar. Afscheid nemen is dan ook ontzettend moeilijk. Een gebruiker van de website Reddit heeft een hartverscheurende foto gedeeld waar hij met zijn kat Andrew voor de laatste keer onderweg is naar de dierenarts.

Voor Reddit-gebruiker abernaha3 was het tijd om afscheid te nemen van zijn huisdier. Zijn kat Andrew was vijftien jaar oud, maar had het laatste jaar veel last van zijn gezondheid. Hij was veel ziek en ook zijn leeftijd was niet meer in zijn voordeel.
 

Zijn baasje vertelt dat hij elke dag van zijn leven vrolijk liep te spinnen. Toen dit niet meer het geval was, wist hij dat Andrews tijd gekomen was. Samen met zijn vrouw nam hij het beestje voor een laatste keer mee in de auto en gingen ze naar de dierenarts
 

Andrew heeft gedurende heel de weg de handen van zijn baasjes ‘vastgehouden’. Zij hebben op hun beurt de foto gedeeld op sociale media en die gaat ondertussen heel de wereld rond. Een hartverscheurend moment dat zeker herkenbaar is voor iedereen die een huisdier heeft.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.