Home Uit & thuis Maandag in ‘Blind Getrouwd’: ‘Ik denk dat dit de avond is waarop...

Maandag in ‘Blind Getrouwd’: ‘Ik denk dat dit de avond is waarop het moet gebeuren, of niet’

VTM
De vijf weken zijn bijna om, dus le moment suprême van ‘Blind Getrouwd’ komt dichterbij. Blijven de koppels samen of vragen ze een scheiding aan? Maandag is het tijd voor de voorlaatste aflevering en één ding is duidelijk: het is nu of nooit…

Nu of nooit voor Tine en Ben

Tine en Ben staan voor een moeilijke keuze. Na een moeilijke start is de vriendschap tussen het koppel enorm gegroeid, maar de verliefdheid blijft voorlopig uit. Vooral wanneer ze het niet forceren en gewoon plezier hebben met hun tweetjes lijkt hun band te groeien. Het duo besluit dus om samen op pad te gaan. ‘Ik denk dat dit de avond is waarop het moet gebeuren, of niet’, aldus Tine.
 

Twijfels bij Sally en Mathias

Nog een twijfelgeval is Sally en Mathias. Ze hebben hun levensstijl grotendeels behouden waardoor er – tot nu toe – maar weinig sprake was van romantiek. Na vier weken legt Mathias zijn kaarten op tafel: ’Sally toont maar weinig interesse in mij. Ze stelt nooit vragen over mij of m’n verleden. Je moet in die vier weken toch een beetje met mekaar gebabbeld hebben om een idee te krijgen van wie die persoon is, wat zijn motivaties zijn, wat hij al heeft meegemaakt. Want als dat haar niet interesseert, ga ik ook weinig moeite terugdoen’. Het belooft dus nog spannend te worden voor dit duo…
 

Moeilijk moment tussen Nicolas en Evelien

Bij Nicolas en Evelien heerst er minder twijfel, maar tijdens een restaurantbezoek krijgt Evelien het plots moeilijk. ‘Ik ben nog altijd een beetje mezelf aan het beschermen. Door wat ik in het verleden heb meegemaakt, heb ik wat schrik van wat is dat hier nu allemaal en klopt dat hier wel allemaal?’ Zal Nicolas zijn vrouw kunnen overtuigen van zijn gevoelens of nemen de twijfels de bovenhand?
 

Veerle en Nick kijken naar de toekomst

Nick en Veerle zijn goed bezig samen en praten ook over de toekomst. Het koppel vraagt zich af waar ze binnen een jaar of zelfs twee jaar zullen staan. Hebben de twee dezelfde visie of kan een verschillende mening hun huwelijk nog dwarsbomen? 


'Blind Getrouwd' wordt maandagavond om 20u35 uitgezonden op VTM.
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.