Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Blind Getrouwd’: ‘Op dat moment dacht ik wel even: oei, en wij moeten gaan samenwonen’

Jawoord: check. Trouwfeest: check. Huwelijksreis: dubbelcheck. De vier koppels uit ‘Blind Getrouwd’ zijn ondertussen weer op Belgische bodem, en nu is het tijd voor de volgende stap in hun relatie: het samenwonen. 

In de vorige aflevering van ‘Blind Getrouwd’ sliepen de koppels nog samen op vertrouwde bodem, maar nu beginnen de matches aan een nieuwe start. Samen gaan ze op zoek naar een eigen stekje waar ze de komende weken het dagelijkse leven met elkaar zullen delen als man en vrouw. Het avontuur kan nu dus pas écht beginnen.
 

Het gaat opnieuw de goede kant uit bij Sally en Mathias

De zoektocht naar een huurappartement verloopt bij alle koppels op het eerste gezicht redelijk vlot. Vooral Sally en Mathias zitten op dezelfde golflengte qua smaak, en dat geeft het koppel een zetje in de goede richting. ‘Ik was heel verrast dat het zo vlot ging en dat we dezelfde mening hadden. Dat heeft me echt gerustgesteld, want we hadden soms wat moeilijkere momenten’, aldus Sally.
 

Gedurende de vier resterende weken gaan de koppels ook regelmatig langs bij de experten. Sally en Mathias zijn als eerste aan de beurt en vertellen over het begin van hun prille relatie. Na een geweldige start kwamen al snel de eerste strubbelingen, maar nu ze zich hier bewust van zijn, gaat het weer de goede kant op. ‘Ik weet nu dat ze het belangrijker gaat vinden dat ik begrip heb voor haar gevoel in plaats van haar probleem op te lossen. Natuurlijk weet ik niet of dit altijd gaat lukken’, vertelt Mathias.

 

Veerle en Nick hebben elkaar écht gevonden

De afwachtende houding bij Veerle is helemaal verdwenen. Het koppel kan het erg goed met elkaar vinden en groeit steeds dichter naar elkaar toe. Veerle is aangenaam verrast door de behulpzaamheid van haar partner.’Ik neem het zeker niet voor lief dat hij zo behulpzaam is. Ik heb in mijn vorige relaties altijd mijn plan moeten trekken.’
 

En ook Nick lijkt zijn droomvrouw gevonden te hebben. Veerle is niet bang om te zeggen waar het op staat en dat weet hij enorm te appreciëren. ‘Zo’n reacties vind ik fijn aan Veerle, want dat toont aan dat er toch wat pit en karakter in haar zit.’

 

Evelien en Nicolas gaan er helemaal voor

Voor Evelien en Nicolas officieel gaan samenwonen, staat er eerst nog een tripje richting de Ardennen op het programma. Het koppel groeit beetje bij beetje dichter naar elkaar toe, maar niet zonder enkele moeilijkheden. Nicolas is namelijk zijn koffer vergeten, maar de reactie van zijn partner kan hem gelukkig geruststellen. ‘Mocht ze aanvallend gereageerd hebben, zou ik dichtslaan. Dan zou ik me echt slecht gevoeld hebben, maar dat heeft ze net niet gedaan.
 

Gelukkig loopt het familieweekend voor de rest redelijk vlot en kan Nicolas het goed vinden met de familie van zijn kersverse vrouw. ‘Ik merk wel dat hij de test heeft doorstaan. Iedereen zei meteen: ‘Oh, wat een plezante’, vertelt Evelien.
 

Sidenote: we hebben bovendien ook goed nieuws voor de fans van Eveliens broer Dean, want ook hij is aanwezig tijdens het weekendje in Durbuy. Al moeten we het wel stellen met de volle tien seconden...
 

Bij Ben en Tine is het S-woord voor de eerste keer gevallen

Ook bij Ben en Tine staat er een gesprek met de experten op de planning. Na een moeilijke start hebben de twee een vriendschapsrelatie kunnen ontwikkelen en daar voelen beide partijen zich momenteel comfortabel bij. Of hun vriendschap nog kan groeien tot een echte liefdesrelatie, blijft nog een vraagteken. ‘De hoop dat het iets meer gaat worden, blijft voorlopig nog op de achtergrond’, zo vertelt Tine tijdens hun gesprek met seksuoloog Alexander.
 

Tijdens hun gesprek hebben ze het ook over de ondertussen bijna iconische uitspraak van Tine. Gedurende hun huwelijksreis zei de brunette heel impulsief ‘Mijn ex was ook niet knap’ en dat kwam bij Ben (en bij heel wat kijkers thuis) hard aan. ‘Het was heel confronterend en het was net geen slag in mijn gezicht’, geeft Ben eerlijk toe.
 

De twee proberen de tips van expert Alexander meteen uit, maar er is één gespreksonderwerp waar ze niet openlijk over durven te communiceren. Zowel Tine als Ben praten niet vaak met anderen over seks. ‘Voor mij is het raar om met Tine over seks te praten. Ik praat er met andere mensen ook niet over, dus het was wel wat ongewoon’, aldus Ben.
 

Tine was dan wel nieuwsgierig en had veel vragen voor haar partner, maar genoeg durf had ze dan weer niet. ‘Ik heb een hele grote mond over alles, maar als het op seks aankomt, heb ik een erg klein hartje. In mij hoofd zaten zo veel vragen, maar ik durfde het gewoon niet. Ik wil natuurlijk wel weten wat hij al allemaal gedaan heeft en hoe ver hij precies staat.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '