Home Uit & thuis HOTSPOT: romantisch dineren bij ‘Dinner on a Lake’

HOTSPOT: romantisch dineren bij ‘Dinner on a Lake’

Picture perfect!

Dinner on a Lake / Leyla Hesna
Droom jij er ook van om in het midden van een meer te dineren, omringd door water, een prachtige natuur en onder een schitterende sterrenhemel? Wel, dit is je kans, want van 22 tot en met 28 augustus strijkt 'Dinner on a Lake' neer in Waasmunster.

Uitgekeken op je wekelijkse bezoekje aan het restaurant om de hoek? Dan is Dinner on a Lake zeker iets voor jou. En anders eigenlijk ook… De naam verklapt het al: dineren in het midden van een meer, bij een ondergaande zon die plaatsmaakt voor een schitterende sterrenhemel. Picture perfect, toch?

Gustave Lorré en Angelo Medagoda lanceerden eerder dit jaar al Camp on a Lake, een omgebouwd vlot dat dienstdoet als campingplek. En wegens groot succes presenteren de twee, in samenwerking met Jeremy Buyle (Qwizien, Gandtourage), nu dus hun nieuwste concept: Dinner on a Lake. En wat een concept! Neem je lief, je oma of je beste vrienden mee en geniet van elkaar, een magisch uitzicht en een verrukkelijk candle light dinner.

Wil jij een plaatsje bemachtigen? Dan moet je snel zijn, want er zijn nog maar enkele plaatsjes beschikbaar. Voor prijzen en reservatie kan je terecht op de website van 'Dinner on a Lake'.

Lees ook: