Home Uit & thuis HOERA: 2 hilarische nieuwkomers bij ‘De Slimste Mens ter Wereld’

HOERA: 2 hilarische nieuwkomers bij ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Dat wordt weer veel gelach, gegier en gebrul in de Vlaamse huiskamers.

SBS
In het najaar wordt het veertiende seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' uitgezonden op VIER. Erik Van Looy gaat zoals gewoonlijk met behulp van heel wat gedurfde vragen én de nodige porties billengeklets tussendoor op zoek naar de slimste BV die ons landje rijk is.

Na de bekendmaking dat Sam Gooris, Gilles 'De Mol' Van Bouwel en Olga Leyers zouden deelnemen aan het nieuwste seizoen van Erik Van Looys topquiz 'De Slimste Mens ter Wereld', kondigt VIER nu aan dat er ook al twee bekende komieken bevestigden. Niemand minder dan komiek en 'Bevergem'-ster Freddy De Vadder (Bart Vanneste) én komiek – tevens 'nieuwe Belg' – Jan Jaap van der Wal zullen plaatsnemen op Eriks pijnbank.

In 2014 nam Jan Jaap nog deel aan 'De Slimste Mens' in Nederland. Daar hield hij het maar liefst zeven afleveringen lang vol. De goedlachse Erik maakt zich dan weer zorgen om de communicatie tussen Bart en hemzelf: 'Want naast mijn gehoor is ook mijn West-Vlaams nogal slecht.'

Naar wie er in de jurykrukken zal zetelen, is het nog reikhalzend gissen. Wij wensen de vijf bekende kanidaten alvast veel succes toe en kijken terecht uit naar het veertiende seizoen van ons favoriete – op een gedeelde eerste plaats met 'De Mol' – VIER-programma aller tijden.

ij

ij

Lees meer: