Home Uit & thuis Feest: Natalia geeft het beste van zichzelf op Pinktober

Feest: Natalia geeft het beste van zichzelf op Pinktober

Al dansend het goede doel steunen? Klinkt goed!

Pink Ribbon
Oktober kleurt zoals elk jaar roze. Natalia, ambassadrice van Pink Ribbon, draagt haar steentje bij in de strijd tegen borstkanker door te doen wat ze het beste doet: een spetterende show neerzetten. Volgende week staat ze samen met BJ Scott op Pinktober in Brussel én er zijn nog  tickets beschikbaar. Al dansend het goede doel steunen? Klinkt goed!

Hard Rock Café Brussel verkoopt als partner van Pink Ribbon niet alleen T-shirts en armbandjes, maar zet ook voor het vierde jaar op rij een Pinktober-concert op poten. Op woensdag 28 oktober staan de Amerikaanse singer-songwriter Beverly Jo Scottfun fact: ze schreef de tekst voor Rhythm Inside van Loïc Nottet – en onze Vlaamse diva Natalia op het podium van het Vaudeville Theater in Brussel.

Tickets voor staanplaatsen zijn 30 euro en kan je kopen op de website van Hard Rock Café Brussel. De opbrengst van de ticketverkoop gaat integraal naar Pink Ribbon en wordt ingezet voor de preventie en opsporing van borstkanker en de verzorging en ondersteuning van patiënten.

Pinktober Pink Ribbon

Niet vrij voor het Pinktoberconcert, maar je wil de strijd tegen borstkanker wél graag steunen? Wij hebben enkele ideetjes.

Meer over borstkanker:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.