Home Uit & thuis Examen tijdens de staking? Ibis biedt je een hotelkamer aan

Examen tijdens de staking? Ibis biedt je een hotelkamer aan

Briljant idee van de hotelketen!

We weten het al een tijdje: volgende dinsdag is er opnieuw een spoorstaking. Om studenten die in het midden van de blok zitten toch nog een hart onder de riem te steken, biedt hotelketen Ibis een speciaal studententarief aan, inclusief gratis ontbijt.

Ben je student in Brussel, Gent of Leuven? Dan kan je op vertoon van je studentenkaart in de nacht van maandag op dinsdag en die van dinsdag op woensdag in een van de Ibishotels terecht voor een kamer aan een extra voordelig tarief, inclusief gratis ontbijt én gratis wifi. Boek je samen met een vriend, dan kan je de kosten zelfs nog door twee delen. De 25 eerste studenten die een kamer boeken, krijgen een gratis overnachting. Waar wacht je nog op?

De deelnemende hotels 

Ibis Budget Brussels Airport, Ibis Budget Brussels South, Ibis Brussels Airport, Ibis Brussels Centre Gare du Midi, Ibis Brussels Centre St.-Cathérine, Ibis Brussels Expo-Atomium, Ibis Brussels Off Grand Place, Ibis Brussels Waterloo, Ibis Styles Bruxelles Centre Le Louise, Ibis Styles Bruxelles Centre Stéphanie, Ibis Gent Centrum Opera en Ibis Leuven Centrum. Boeken doe je hier.

Lees ook: