Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

'Wie al eens op Flair.be komt, weet dat wij graag filmpjes maken.'

COLUMN: ‘We gaan VR-video’s en -foto’s maken, waardoor jij het gevoel hebt dat je ergens echt bij bent’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,


Wie al eens op Flair.be komt, weet dat wij graag filmpjes maken. Robine die de zotste dingen kookt op zondag in onze video­reeks ‘Zon(dig)dag’, Catherine en Marieke die als Flair’s Angels modetips geven of een Facebook Live met de koppels uit ‘Temp­tation Island’: je ziet het allemaal bij ons. En jullie kijken massaal! Zo keken 200.000 mensen live naar Robine en Eline die Merijn en Pommeline voor het eerst live als koppel interviewden na hun avonturen op tv.

Onze Flair Ladies Games al eens virtueel beleven? Of samen met een van onze redactrices virtueel binnenkijken in een nieuwe hotspot? Dat zal allemaal kunnen.


Binnenkort gaan we nog een stapje verder. We gaan nu ook virtualrealityvideo’s en -­foto’s maken. Dat wil zeggen dat we 360°­-video’s zullen maken en posten waar­door jij nog meer het gevoel hebt ergens echt bij te zijn. Onze Flair Ladies Games al eens virtueel beleven? Of samen met een van onze redactrices virtueel binnenkijken in een nieuwe hotspot? Dat zal allemaal kunnen. Flair gaat hiervoor samenwerken met Google, en de eerste resultaten zullen jullie al deze zomer zien op Flair.be of op ons YouTube-account Flair België. Check it out!

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.


 

Meer columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '