Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

Frederik moest even de actieheld in zichzelf bovenhalen

COLUMN: ‘Voor ik het besef, begint de auto opnieuw te rijden. M’n hart staat stil.’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur.

Liefste lezeressen,

 

Wat doet een mens zoal op zondagochtend? Naar een fotoshoot van Libelle gaan, bijvoorbeeld. Het onderwerp was babysits met een bijzonder verhaal. En Lotte, de babysit van Millie, heeft maar liefst zestien babysitkindjes. Libelle verzamelde ze allemaal bij Lotte thuis om samen op de foto te gaan.

 

Mooi de gps gevolgd, kom ik stipt om tien uur aangereden met Millie achterin. Enthousiast spring ik uit de auto om de Maxi-Cosi met Millie van de achterbank te klikken. Voor ik het goed en wel besef, begint de auto echter opnieuw te rijden. Mijn hart staat stil, maar de rest van mijn lijf is plots heel vitaal. Terwijl de auto de straat dreigt af te bollen, spring ik achter het stuur en trek aan de handrem. Ik lijk wel Mr. T van The A-Team :-).

 

Millie ligt vrolijk te lachen als ik haar uit de auto haal. En ik ben in mijn hoofd een nieuwe wagen aan het zoeken, met automatische handrem.

 

 

babysit Lotte Millie

 

 

PS Als kind van de 90’s ben ik in mijn wagen volop de MNM-cd aan het spelen die deze week in pakket bij Flair te koop is. Ben je meer een kind van de nillies, is de cd van volgende week zeker niet te missen!

 

 

 

 

Handtekening Frederik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook de vorige columns van onze hoofdredacteur:

 

 

 

Hier vind je ze allemaal.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '