Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'We maakten een single dossier over alle dingen die bij alleen leven komen kijken. Deze week: de praktische kant. Van boodschappen tot een huis kopen: hoe doe je dat het voordeligst?'

COLUMN: ‘Op eigen benen staan was wel even schrikken: je moet alleen de rekeningen betalen’


Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,


Een kleine tien jaar heb ik als single alleen in Gent gewoond. Eerst op kot, maar toen ik begon te werken als journalist draaiden mijn ouders de geldkraan dicht. Op eigen benen staan, het was wel even schrikken: je bent alleen om alle rekeningen te betalen. Maar in het algemeen heb ik graag alleen gewoond. Net zoals de helft (!) van de bevolking in 2060, volgens de cijfers.

Alleenstaande ouder zijn is superzwaar, maar als je een grote kinderwens hebt, begrijp ik dat je als vrouw niet op de ware gaat wachten tot sint-juttemis.


Daarom hebben wij een superdossier gemaakt over alle dingen die bij alleen leven komen kijken. Deze week: de praktische kant. Van boodschappen tot een huis kopen: hoe doe je dat het voordeligst? Volgende week gaat het over een kindje krijgen als je single bent. Ik prijs mij gelukkig dat ik onze twee peuters niet alleen moet opvoeden. Alleenstaande ouder zijn is superzwaar, maar als je een grote kinderwens hebt, begrijp ik dat je als vrouw niet op de ware gaat wachten tot sint-juttemis. Interessante aspecten genoeg om vier weken lang te belichten in ons singledossier, hier op Flair.be en in het magazine.

PS Lees hier alles over ons singledossier en bekijk zeker ook de vlogs van onze singles!

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.


Meer columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' '