Home Columns COLUMN: ‘John Legend heeft dezelfde huishoudelijke problemen als wij’

COLUMN: ‘John Legend heeft dezelfde huishoudelijke problemen als wij’

'"Ja, John Legend, ik koop altijd maar weer opladers en strooi ze rond in ons huis zodat jij ze kan verzamelen en meenemen naar je werk. Allemaal!" zo sneerde supermodel Chrissy Teigen vorige week naar haar man op Twitter.'

© Frederik De Swaef

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,

‘Ja, John Legend, ik koop altijd maar weer opladers en strooi ze rond in ons huis zodat jij ze kan verzamelen en meenemen naar je werk. Allemaal!’ zo sneerde supermodel Chrissy Teigen vorige week naar haar man op Twitter. Mijn vingers konden niet snel genoeg het hartje onder de tweet vinden. Blijkt dat het huishouden van de man, die op de tweede plaats strandde in de zoektocht van Lisa en mij naar een ideale openingsdans, thuis dezelfde problemen heeft als wij.

‘Kijk! Net zoals bij ons’, mailde Lisa mij (gelukkig is ze niet zo actief op Twitter), eraan toevoegend: ‘Maar wie is bij ons de dief door wie de opladers altijd verdwijnen?’ ‘Daar weet ik het antwoord op’, zei ik net op het moment dat het mij te binnen schoot: dit is een prima moment om te zwijgen.

PS Wie wel nog zijn oplader bij de hand heeft, kan misschien snel onze nieuwe kick-ass Flair App downloaden in de Apple Store of Google Play Store. Jaja, hij is helemaal gratis en staat boordevol relatieadvies!

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

Meer columns van onze hoofdredacteur:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.