Home Acties & Wedstrijden Acties HIJ IS ER: download nu gratis onze Flair App

HIJ IS ER: download nu gratis onze Flair App

Celebritynieuws heet van de naald, de grappigste filmpjes, leukste weetjes en heel veel moois om te winnen.

Strooi de confetti rond en knal met de champagne, want onze Flair App is er ein-de-lijk! De leukste nieuwtjes, meest fashionable trends en fijnste wedstrijden zitten vanaf nu gewoon in je broekzak! Het allerleukst? Die zuurverdiende centen mag je gewoon uitgeven aan een nieuwe lipgloss of de laatste Flair, want onze app is helemaal GRATIS. Allez hup, downloaden die handel!

Dankzij de Flair App lees jij elke dag jouw favoriete artikels op de trein, het toilet, tijdens je lunchpauze of als je aan het wachten bent tot die moelleux eindelijk uit de oven kan. Celebritynieuws heet van de naald, de grappigste filmpjes, leukste weetjes en heel veel moois om te winnen: je vindt het vanaf nu allemaal in onze app. En dat helemaal gratis, gratuit, FOR FREE!

Download nu de GRATIS Flair App en krijg…

… als eerste all things trendy met een overzicht van de nieuwste trends.

… must read nieuwtjes en artikels.

… awesome app-only wedstrijden.

Lees ook Flair Magazine van deze week digitaal

Wil je helemaal niks meer missen van Flair? Als je niet alleen als eerste onze online artikels wil checken, maar ook het magazine wil lezen zonder daarvoor eerst langs de krantenwinkel te moeten spurten, kan je dat nu gemakkelijk met onze Flair Magazine App. Zo lees jij Flair gewoon op je smartphone of tablet, waar en wanneer je maar wil. Bye bye, veel te lange treinritten, eindeloos wachten bij de dokter of het dilemma hoeveel magazines je eigenlijk naar die exotische vakantiebestemming wil meesleuren. Yep, the struggle is real…

1 / 5
Flair Magazine App
Flair Magazine App
Flair Magazine App
Flair Magazine App
Flair Magazine App
Flair Magazine App
Flair Magazine App

Flair Magazine App
Flair Magazine App

Flair Magazine App
Flair Magazine App

Flair Magazine App
Flair Magazine App

Flair Magazine App
Flair Magazine App

Ben je al abonnee? Dan krijg je in de app sowieso gratis toegang tot jouw magazine, zonder extra kosten. Niet-abonnees kunnen in de app een los nummer kopen of zich abonneren op de digitale versie van Flair. Een los nummer kost je € 2,99, voor een digitaal abonnement van drie maanden betaal je € 24,99.

Voor verdere vragen omtrent abonnementen of toegang tot de applicatie kan je steeds contact met ons opnemen via onlineservice@abonnementen.be.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.