Home Columns COLUMN: ‘Het was intiem, klein maar heel fijn. En ze zei ja!’

COLUMN: ‘Het was intiem, klein maar heel fijn. En ze zei ja!’

''s Avonds stapte ze de kamer in, die vol hing met foto's van ons, verlicht door theelichtjes. Ik toverde een ring boven en stelde dé vraag.'

© Frederik De Swaef

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,

Elke keer als ik een foto zie van Kaap de Goede Hoop, moet ik aan de verloving van Lisa en mij denken. Ik ging namelijk op mijn knie zitten om haar ten huwelijk te vragen enkele uren nadat we geland waren in Kaapstad. De maanden voor het aanzoek had ik op internet tientallen filmpjes van grootse aanzoeken bekeken. Van een aanzoek in een cinema tot iemand die voor een gevuld stadion zijn lief ten huwelijk vroeg.

Ik toverde een ring boven en stelde dé vraag. Was ik blij dat de hostel niet afgebrand is.

Wat viel op? Bijna de helft van de keren liep zo’n spectaculair aanzoek fout af. De lieven zeiden meer dan eens ‘neen’. Daarom wilde ik iets meer intiem doen, maar toch onvergetelijk. Vrienden hingen foto’s op in onze hotelkamer. Ik probeerde Lisa aan de bar te houden. ‘s Avonds stapte ze de kamer in, die vol hing met foto’s van ons, verlicht door theelichtjes. Ik toverde een ring boven en stelde dé vraag. Was ik blij dat de hostel niet afgebrand is. En nog veel blijer dat Lisa ‘ja’ zei! Het was intiem, klein maar heel fijn! Lezeres Liene gelooft wel in een groots aanzoek. Meer nog: zij vraagt haar Stefano ten huwelijk vanop de cover van élke Flair. Hopelijk zegt hij ja!

PS Nieuwsgierig? Check hier het filmpje met de reactie van Stefano!

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

Meer columns van onze hoofdredacteur:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.