Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

's Ochtends kreeg ik plots een reminder voor een fotoshoot. Helemaal vergeten!

COLUMN: ‘Naar de kapper ben ik in elk geval niet geweest, zoals je kan zien’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,


‘Mocht jij een vrouw zijn, dan was dit nooit gelukt’, beweert mijn collega stellig. Nee, het zijn niet alleen mannen die soms stereotiep denken. Realistisch denken, zie ik mijn collega denken.

’s Ochtends krijg ik een reminder: om 11u50 is het aan jou. Oei, heb ik wel iets deftigs aan?, flitst het door mijn hoofd.


Aanleiding is de nieuwe foto hierboven, gemaakt door de uitgeverij van Flair. Ik had daarover een mail gekregen, maar was vergeten dat die vandaag genomen zouden worden. ’s Ochtends krijg ik een reminder: om 11u50 is het aan jou. Oei, heb ik wel iets deftigs aan?, flitst het door mijn hoofd. Maar daar is niks meer aan te veranderen. Naar de kapper ben ik in elk geval niet geweest, zoals je kan zien.

‘Veel vrouwen zouden dat weigeren: officiële foto’s laten nemen zonder de juiste kleren en het meest flatterende kapsel’, houdt mijn collega vol. Veel mannen waarschijnlijk ook, maar ik heb hier al minder uitgeslapen op een foto gestaan. Ik vind het nog best goed gelukt, puur natuur. Met wat make-up en haarlak. En misschien nog wat gepruts in Photoshop... Ik had er slechter kunnen opstaan, zeker als ik een uur over mijn outfit zou hebben nagedacht.

PS: voor de minder uitgeslapen dagen zitten deze week onze nieuwste Flairzonnebrillen in pakket bij jouw favoriete magazine voor maar € 3,95 extra. Twee kick-ass brillen om je stralend door de zomer te helpen!

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.


Meer columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '