Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

COLUMN: En toen kregen we de zin der zinnen: ‘Het is zeker de vader die haar heeft aangekleed?’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven. Deze keer heeft hij het over babymode.

Liefste lezeressen,

 

Als Flairlezeres ken je natuurlijk het probleem: ga je voor hip en modieus, of wordt het toch die comfortabele outfit? Met baby’s is dat net zo, en dus bevond ik me op een ochtend plots midden in dat dilemma. Volstond het grappige en hippe pakje met een reuzegroot kuiken erop? Of zouden we de outfit verpesten door hem te combineren met mottige roze sokken of – God beware ons – baby-Uggs?

 

Het vroor voor de eerste keer deze winter. Ik had dus voor de combo met de mottige roze sokken moeten gaan. Millie speelt die dan wel binnen de twee minuten weer uit (uiteraard, ze verknallen de coole outfit), maar het is sociaal beter aanvaard om je kindje sokken aan te doen wanneer het vriest. Niet dat de temperatuur in de crèche ooit onder de dertig graden dreigt te zakken, maar toch.

 

‘Het is zeker de vader die haar heeft aangekleed?’

 

En dus kwam daar mijn eerste reprimande van de crèche. Uiteraard via Facebook Messenger, rechtstreeks naar de mama. 'Millie is hier aangekomen zonder sokken. En het vriest! We hebben haar meteen helemaal ingepakt in een onesie.' En toen kwam hij, de zin der zinnen: 'Het is zeker de vader die haar heeft aangekleed? Ja, wij zien het onmiddellijk als de papa’s van dienst zijn.'

 

 

Handtekening Frederik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

 

Lees ook de vorige columns van onze hoofdredacteur:

 

Hier vind je ze allemaal.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '