Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

'Drie jaar en twee kinderen later lijken we onze mooiste dag te vieren met de aankoop van een nieuw droogrek in de Aldi.'

COLUMN: ‘Aan de kassa van de Aldi beseften we het plots: het is onze huwelijksverjaardag vandaag’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,


Het was aan de kassa van de Aldi dat we het plots beseften: het is onze huwelijksverjaardag vandaag. Drie jaar geleden, rond dit uur, op deze dag, reden we in een oldtimer van een vriend richting het stadhuis van Aalst. Gezien ons feest een week later was, is er onduidelijkheid op welke dag we precies onze huwelijksverjaardag vieren. Misschien gingen we elkaar volgende week verrassen?

Lisa en ik kunnen er gelukkig mee lachen. Zo energiek en gek als we ons huwelijk indertijd organiseerden, zo moe en praktisch lijken we nu te zijn.


Drie jaar en twee kinderen later lijken we echter onze mooiste dag te vieren met de aankoop van een nieuw droogrek in de Aldi. Lisa en ik kunnen er gelukkig mee lachen. Zo energiek en gek als we ons huwelijk indertijd organiseerden, zo moe en praktisch lijken we nu te zijn. Alhoewel, we staan ook met een reuzenbellenblaasding aan de kassa. Het detail dat de kassière en onszelf ervan moet overtuigen dat we vanbinnen nog altijd hetzelfde vrolijke, verliefde koppel zijn met een hoekje af.

Zouden we onze huwelijksverjaardag vieren met een etentje? De kindjes zijn er een dag niet, dus alles kan. We besluiten naar huis te gaan en Netflix te kijken. De bellenblaas belandt op het aanrecht en wacht op beter weer en enthousiaste kindjes.

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.


Meer columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '