Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ken jij een toekomstige bruid die deze tips kan gebruiken?

Zo stoomt Meghan Markle haar huid klaar voor het huwelijk van het jaar

Wereldwijd zullen alle ogen op prins Harry en Meghan Markle gericht zijn wanneer ze elkaar het jawoord geven op 19 mei. Door al die aandacht staat de bruid onder extra druk om er goed uit te zien op haar grote dag. De schoonheidsspecialiste van Meghan verklapt de skincare routine die ze volgt om er stralend uit te zien!


Nichola Joss is een Londense schoonheidsspecialiste en de persoon op wie Meghan Markle al jarenlang terugvalt als ze er op haar best moet uitzien. In een interview uit 2014 zei de ‘Suits’-actrice: ‘Er is een reden waarom er zoveel vraag is naar Joss in het awardseizoen, wanneer elke actrice er als een tien wil uitzien.’

De kans is groot dat Meghan ook ter voorbereiding op haar trouwdag een beroep doet op de diensten van de experte. Joss overloopt stap per stap de routine die ze een bruid zou aanraden.

Begin op tijd


Als je denkt dat het voldoende is om een maskertje aan te brengen op de dag voor je bruiloft, heb je het goed mis. Volgens Joss moet je ten minste vier tot vijf maanden op voorhand beginnen met een skincare routine om je huid voor te bereiden.

Masseer je gezicht


Nog een gouden tip is om je gezicht regelmatig te masseren met een goede gezichtsolie. Het helpt om de spieren te ontspannen en verbetert je huidstructuur.

Wees voorzichtig


Als je van plan bent om peelings of laserbehandelingen te ondergaan, doe je dat het best drie tot vijf maanden voor de bruiloft. De laatste twee maanden moet je de focus leggen op het kalmeren van je huid. Een serum met vitamine C, E en hyaluronzuur aanbrengen voor je dagcrème is volgens Joss een must, net zoals zonnebescherming.

Show time!


Op je grote dag is het héél belangrijk om extra zacht te zijn voor je huid. Hydrateer zo goed mogelijk en hou het voor de rest bij een mild gezichtsmasker.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '