Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Welke Angel lip kit wil jij onder de kerstboom?

ZIEN: Victoria’s Secret heeft maar liefst 4 lip kits uitgebracht

Victoria’s Secret Angels Sara Sampaio, Jasmine Tookes, Martha Hunt en Elsa Hosk hebben elk hun eigen lip kit uitgebracht. Hiermee krijgt Kylie Jenner grote concurrentie als de onofficiële Queen of lip kits. Wij krijgen er voorlopig enkel keuzestress van en mogelijk een nieuwe favoriete aanwinst in onze verzameling!


Beautyaddicts opgelet, binnenkort ben je enkele lip kits rijker. Victoria’s Secret heeft vier lip kits op de markt gebracht en wij kunnen niet wachten om ze uit te proberen! Angel Sara Sampaio deelde al onderstaande teaser op Instagram om het nieuws aan te kondigen.

 

De verschillende lip kits zijn geïnspireerd op de vier Victoria’s Secret Angels en hun persoonlijkheden. Van Martha’s subtiele Nearly Nude-tint, Elsa’s Deep Nude en Jasmine’s Exotic Berry, tot de opvallende Ruby Red-lippen van Sara, aan elk type meisje is gedacht.

Elke lip kit bevat een matte lipstick, bijbehorende lip liner en een lipgloss om het geheel af te werken. Prijskaartje voor een driedelige lip kit bedraagt € 26,43. Nu rest ons enkel nog te kiezen uit de vier opties!

Martha Hunt


Adored – Bekijk hier

Elsa Hosk


Perfection – Bekijk hier

Jasmine Tookes


Drama – Bekijk hier

Sara Sampaio


Desire – Bekijk hier

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '