https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Voormalig Victoria’s Secret-angel Jessica Hart nieuwe gezicht van Triumph

Voormalig Victoria’s Secret-angel Jessica Hart nieuwe gezicht van Triumph

Net op tijd voor Valentijn!

Triumph / Rankin
Net op tijd voor valentijn lanceert Triumph z'n nieuwste campagne 'Find The One For Every You', een verhaal over de moderne vrouw en haar veelzijdige leven. En niemand minder dan het voormalige Victoria's Secret-model Jessica Hart schittert als nieuw gezicht van de campagne.

Triumphs nieuwste zomercampagne 'Find The One For Every You' vertelt het verhaal van de moderne vrouw in al haar facetten: als sporter, business woman, moeder en vrouw. Het lingeriemerk wil op die manier vrouwen helpen bij het vinden van dé perfecte beha voor elke leeftijd, vorm, maat en gelegenheid.

I'm every woman

In de campagne zien we de vijf persoonlijkheden van topmodel Jessica Hart, geschoten door de bekende modefotograaf Rankin. 'We willen benadrukken dat het niet om de 'perfecte' vrouw gaat', vertelt Rankin. 'Triumph is er voor elke vrouw en elke vrouw kan Triumph dragen en zich er zelfverzekerd in voelen.'

'Triumph begrijpt dat vrouwen elke dag zoveel rollen spelen', voegt Hart toe. 'Een groot deel van echt jezelf zijn, ligt bij het je comfortabel voelen. De ene dag ben je op zoek naar een nonchalante look en de andere dag wil je je sexy en sterk voelen. De uitzonderlijke pasvorm en het comfort van Triumphs lingerie laat je zijn wie je wil zijn, en dat is iets waar ik heel erg van hou.' Dat kunnen wij alleen maar toejuichen!

Triumph 'Find The One'

Vind hier 'The One' voor jou.

Lees ook: