Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Bewezen!

Deze lingerie vinden mannen het meest sexy

Vinden mannen je schattig in die Bridget Jones-slip of moet het zo sexy mogelijk zijn? Vinden ze een push-upbeha fijn of te fake? Een enquête van askmen.com schept duidelijkheid.

Mannen zijn geen moeilijke wezens en dus zijn de resultaten ook weinig verrassend: de tanga en de push-upbeha zijn het populairst. Wél verwonderlijk vinden wij het feit dat commando gaan – as in zonder onderbroek – het slechtst scoort. Té bloot is dus toch een begrip dat het mannelijk brein kent.

 

Verder hoef je je van deze resultaten eigenlijk niet te veel aan te trekken. Op de vraag of het een afknapper zou zijn als de lingerie van een bedpartner hen niet aanstaat, antwoordde maar liefst 92% van de mannen met een 'nee'. Again: geen moeilijke wezens (als het op seks aankomt), die mannen.

 

Tijd voor nieuwe lingerie?

Nu krijg je 20% korting op de volledige collectie van Hunkemöller. Of je nu kiest voor een sexy beha met kant, een comfy pyjama of een bikini voor de zomer. Alles wat je kiest uit de nieuwe collectie van Hunkemöller krijg je nu aan 20% korting. Ready, set, start shopping.

 

Welke lingerie past het best bij jou? Doe de test en ontdek het.

 

 

Lingerie

Copyright: askmen.com

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '