https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: meeegic

Iets om naar uit te kijken!

Zalando wil nu ook eigen winkels openen in grote steden

Online shopparadijs Zalando speelt met de gedachte om enkele winkels te openen in grote steden en daar worden wij héél vrolijk van. Via een webshop iets bestellen is natuurlijk handig, maar soms wil je graag gewoon iets in real life passen zonder het achteraf (gratis of niet) te moeten terugsturen. 

Een Zalandowinkel in het midden van de Meir? Yes, please! Het management van de webwinkel wil eventueel enkele fysieke winkels openen in Europese grootsteden en dat vinden wij een ge-wel-dig idee. Helaas staat Antwerpen (of België in het algemeen) voorlopig niet op de planning, maar zou het gaan om steden zoals Londen, Parijs en Berlijn.
 

Het nieuws werd bevestigd door manager Rubin Ritter en dit in een interview met het Duitse magazine Manager Magazin. ‘Zalando is enorm populair in grootsteden zoals Londen en Parijs. Ze spenderen veel tijd op onze website en dit zorgt voor extra bestellingen. Verder kan het voor trouwe fans ook interessant zijn om de merken die we online aanbieden ook te verkopen in fysieke winkels’.
 

Grote toekomstplannen

De toekomst voor Zalando ziet er dus rooskleurig uit. Twee jaar geleden hebben ze de modevakbeurs Bread & Butter overgenomen, een jaar later was het de beurt aan webshop Kickz en verder willen ze zich ook focussen op 3D-printen. Mooie toekomstplannen en met een beetje geluk zijn er ook een aantal fysieke winkels op komst. Wanneer dit precies zal zijn, is voorlopig nog niet geweten, maar wij kijken er alvast naar uit! 
 

Bron: Het Nieuwsblad
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content