Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: patrickstarrr

De sneak peek die Patrick op z'n Instagramaccount postte, ziet er alvast veelbelovend uit. ✨

ZA-LIG: MAC Cosmetics brengt een make-upcollectie uit met Patrick Starrr

Gisteren wisten we jullie te vertellen dat MAC Cosmetics gaat samenwerken met Puma, en vandaag kunnen we opnieuw een collab bekendmaken. Niemand minder dan YouTuber Patrick Starrr brengt een collectie uit met het make-upmerk, en die mogen we dit jaar nog verwachten!


Patrick Starrr en MAC Cosmetics brengen speciaal voor de feestdagen een sprankelende holiday collection op de markt. En we hebben nog meer goed nieuws: we hoeven er niet lang op te wachten. De collectie zou namelijk ergens in december gelanceerd worden en zou zowel online als in de winkels verkrijgbaar zijn. Laat dus maar een plekje open op je verlanglijstje!

Informatie over de producten is er nog niet, maar volgens onze vrienden bij Refinery29 bestaat de lijn uit 12 items, waaronder bovenstaande setting powder. Wij zijn alvast heel erg benieuwd naar de rest van de collectie en hebben meteen ook meer goed nieuws: Patrick en MAC Cosmetics zouden volgend jaar namelijk zo’n 5 verschillende make-upcollecties op de markt brengen. Begin dus maar al te sparen…Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '