Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© teaflego op Instagram

O-ma-god!

WOW: deze oma heeft zotte make-upskills

Het duurt vaak even voor je bepaalde make-uptrucjes onder de knie hebt (denk: je wenkbrauwen bijtekenen of die scherpe cat-eye maken), maar oefening baart kunst. Dat bewijst ook de levenslange ervaring van deze oma: ze is 80 jaar oud en creëert zonder moeite een uitgebreide make-uplook.

Livia Lily is net 80 jaar geworden en woont in het bejaardentehuis. Met haar kleindochter Tea deelt ze een grote passie: make-up. Samen bedenken ze de meest uitgebreide looks – inclusief nepwimpers en een uitgebreid contourproces. En niet zonder resultaat, want Livia Lily is sowieso het meest fabulous oudje dat wij ooit gezien hebben.

 

 

A photo posted by makeupbyteaflego (@teaflego) on

 

Tea deelt de prachtige make-uplooks van haar oma regelmatig op Instagram. Online kreeg Livia al de bijnaam 'Glam-ma'. Haar reactie? 'There are no ugly women, only lazy ones' – gesproken als een echte fiere bomma, vinden wij.

 

 

A photo posted by makeupbyteaflego (@teaflego) on

 

Omdat Glam-ma af en toe een beetje overweldigd wordt door de wereldwijde reacties die binnenstromen, post ze al graag eens een bedankje op de Instagrampagina van haar kleindochter.

 

 

A photo posted by makeupbyteaflego (@teaflego) on

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '