Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Welke zonnebril past bij jouw gezicht?

Geeft een ronde bril je altijd hamsterwangen en zijn hoekige modellen alleen maar goed voor hele slanke gezichten? Met onze handige tips weet je precies welke vorm zonnebril jou deze zomer doet schitteren.

Hartvormig

 

Reese Witherspoon zonnebril

 

Heb jij een gezicht dat breed is vanboven maar uitloopt in een spitse kin net als Reese Witherspoon? Ga dan voor grote brillen die net iets zwaarder zijn bovenaan. Hierdoor komt alle aandacht te liggen op het midden van je gezicht waardoor het beter in balans lijkt. Een klassieke wayfarer staat jou perfect! 

 

Ovaal

 

Jessica Alba zonnebril

 

Heb jij een ovaal gezicht, dan heb je geluk! Eigenlijk passen de meeste brillen je wel. Zorg alleen dat je bril niet veel groter of kleiner dan je gezicht is. Dan ga je die mooie verhoudingen van jou helemaal scheef trekken. Jessica Alba toont je hoe het moet!

 

Vierkant

 

Katie Holmes zonnebril

 

De juiste bril kan een vierkant gezicht verzachten. Vraag maar aan Katie Holmes! Kies voor modellen met ronde lijnen of een vrolijke print en durf eens een zacht kleurtje te kiezen. Een lichtblauwe of beige bril is very now!

 

Rond

 

Jennifer Lawrence zonnebril

 

Opgelet! Hoe groter je bril, hoe kleiner je bolle gezicht zal lijken. Jennifer Lawrence knows what we're talking about. Kies er liefst eentje die ook nog wat hoekig is en het evenwicht is weer hersteld.

 

Langwerpig

 

Sarah Jessica Parker zonnebril

 

Komt er aan jouw gezicht geen einde? Maak je gezicht dan breder net als Sarah Jessica Parker door een bril te kiezen met opvallende zijkanten: brede pootjes, een ander kleurtje of sterretjes in de hoeken van het glas doen wonderen.

 

Ready? Set? Start shopping! 

 

Shop nu de zonnebril die bij je past voor amper € 6,50 zonder verzendkosten! Maak je favoriete beach look helemaal af met 1 van onze 7 zonnebrillen. Zo cool, zo Flair en 100% summerproof

 

Bestel hier

Jungle Look

Jungle Look

€ 6,50 via MagStore

Hello Jackie O

Hello Jackie O

€ 6,50 via MagStore

Simple Chic

Simple Chic

€ 6,50 via MagStore

Bronzed Beauty

Bronzed Beauty

€ 6,50 via MagStore

Boho Babe

Boho Babe

€ 6,50 via MagStore

Barbie Girl

Barbie Girl

€ 6,50 via MagStore

MagStore

Mega Minty

Mega Minty

€ 6,50 via MagStore

Bestel hier

 

Lees ook:

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '