Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Hotel Del Coronado

Always be yourself unless you can be a mermaid!

Voor de nieuwste fitnesstrend verander je in een zeemeermin

Elk meisje wilde als kind een zeemeermin zijn (en sommigen onder ons nog steeds, of een unicorn mag ook). Ariel, De kleine zeemeermin, wilde een stel benen hebben, maar wij zouden toch wel in het water willen drijven met zo’n prachtige vissenstaart. En guess what; die droom kan nu uitkomen. En het wordt nog beter, je verandert in een zeemeermin en je traint je lichaam tegelijkertijd. Yaass: 'Mermaid fitness' is een ding nu!

Laten we eerlijk zijn: zeemeerminnen zien er altijd to-die-for uit en niet alleen door hun mooie staart. Ook hun abs mogen zeker gezien worden en daar dacht de fitnessindustrie hetzelfde over! In Hotel del Coronado in SanDiego, Californië kan je nu een 45 minuten lange work-out volgen waarbij je een schitterende staart krijgt gemaakt uit badstofmateriaal. Het staat dus niet enkel mooi op je Instagram, je verbrandt ook nog eens een pak calorieën.

 

 

A photo posted by Hotel del Coronado (@delcoronado) on

 

Je krijgt eerst goede instructies om vervolgens wat te oefenen met je staart. Daarna worden er rondjes in het zwembad gezwommen en oefeningen uitgevoerd die verschillende spieren activeren. Het hele concept draait erom dat je je lichaam gebruikt in het water op een totaal onbekende manier. Je beweegt je lichaam namelijk in zijn geheel. Hierdoor activeer je je buikspieren, je quads en je bilspieren. Veel meer dan bij gewoon zwemmen. De ‘Mermaid fitness’-klassen zijn nog niet in ons land te testen, maar wij hopen dat daar snel verandering in komt! Je kan alvast hier een staart aanschaffen om zelf al aan de slag te gaan.

 

Bekijk de zeemeerminnen in actie:

 

Lees ook:

MUST HAVE: een zeemeermindekentje

Droomjob: zeemeermin?

OH MY GOD: komt er een verfilming van 'De kleine zeemeermin'?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '