Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Op 25 en 26 augustus

Vlaamse Debbie blogt op Only fashion feest

De laatste 3 weken ontving Only enorm veel inspirerende inschrijvingen van bloggers over de hele wereld die het grootse blogevenement ter gelegenheid van Only’s 15de verjaardag wilden bijwonen in Kopenhagen.

Iedereen met een gezonde interesse voor fashion en denim kon zich inschrijven. Voor beginnende bloggers of blog newbies stond zelfs een gratis handleiding ter beschikking.

Alle deelnemers werden beoordeeld op hun gevoel voor mode, communicatieve vaardigheden en hun begrip en kennis van de blogwereld. Vervolgens heeft Only een groepje van 9 winnaars uit verschillende hoeken van de wereld geselecteerd die tijdens het evenement zullen worden ondergedompeld in een 2-daagse extravaganza bestaande uit blogging, fashion en fotoshoots.

De winnares in België is de 20 jarige studente Debbie Janssens uit Oostende.

Iik kon het eerst niet geloven toen ze me opbelden! Ik dacht dat ik nooit geselecteerd zou geraken zonder blogervaring. Niets is minder waar. Ik voel me zeer vereerd dat ik België mag vertegenwoordigen op dit internationale blogevent in Kopenhagen. Toch een belangrijke hotspot als het over mode gaat.’

Debbie werd beoordeeld als een geëngageerde en talentvolle blogster met een funloving attitude en enorm veel modegevoel, die daarnaast ook zeer herkenbaar is voor haar lezers. En dat laatste is precies waar Only voor staat.

Bekijk Debbie’s blog op http://rendez-fou.blogspot.com

Hou ook op 25 en 26 augustusde site van Only.com goed in ’t oog voor constante updates, live blogging en livestreaming van op het internationale feest.

Wij wensen in ieder geval Debbie heel veel succes én plezier toe.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '